Privacyverklaring van Ideatect

Deze privacyverklaring is bedoeld om inzicht te geven in de manier waarop Ideatect omgaat met de privacy van klanten, kandidaten, prospects en bezoekers. Ideatect is gevestigd in Eindhoven en vindbaar in de Kamer van Koophandel onder nummer 62627619. Met deze privacyverklaring en de genomen maatregelen voldoen we aan de regelgeving aangaande de AVG-privacywet (Algemene verordening gegevensbescherming).

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom

Gegevens van klanten, kandidaten en prospects
Van onze klanten en kandidaten verzamelen we alleen de noodzakelijke gegevens om onze dienstverlening te kunnen uitoefenen. Voor klanten bestaan deze gegevens uit naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Voor kandidaten vragen wij naast naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres ook om een CV met hun opleidings- en ervaringsgegevens.

Ingesloten inhoud van andere websites
Pagina’s op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen, bijvoorbeeld Youtube en Google Maps. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich hetzelfde alsof de bezoeker die website bezoekt. Die websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account heeft en ingelogd bent op die website.

Bezoekersstatistieken
Ideatect.nl maakt gebruik van Google Analytics om de statistieken van de bezoekers te monitoren. We hebben de data die wordt opgeslagen door Google Analytics geanonimiseerd (Anonymize IP) door het laatste octet van het IP-adres van uw bezoek te verwijderen. We hebben voor Ideatect.nl ‘gegevens delen’ met Google Analytics uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Met Google is een bewerkersovereenkomst afgesloten waarin staat vermeld hoe Google omgaat met de gegevens van de bezoekers. Hierin is vastgelegd dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van onze websitebezoekers.

Met wie we uw data delen

De persoonsgegevens die we van onze klanten en kandidaten ontvangen zullen we zo min mogelijk delen met derden.

Binnen onze CRM en recruitment software EZ2XS worden gegevens van onze klanten en kandidaten opgeslagen. Dit doen wij om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren. EZ2XS is AVG-Proof. Lees hier de privacyverklaring van EZ2XS.

Voor de boekhouding zullen de noodzakelijke gegevens van klanten worden gedeeld met de accountant van Ideatect.

Hoe lang we uw data bewaren

Persoonsgegevens worden bewaard, tenzij u aangeeft dat deze verwijderd moeten worden. We zullen dan zo spoedig mogelijk handelen.

De bewaartermijn van de (geanonimiseerde) gegevens die via Google Analytics worden verzameld, is 26 maanden.

Welke rechten u heeft over uw data

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur een e-mail met deze aanvraag naar info@ideatect.nl.

Hoe we jouw data beveiligen

We zorgen dat onze website tijdig geüpdate wordt, zodat kwaadwillenden niet bij onze gegevens kunnen. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze website is door Farla Webmedia bewerkt om te voldoen aan de AVG-privacywet.