Interim management

Ieder bedrijf krijgt er vroeg of laat mee te maken: een hernieuwde marktoriëntatie, een kosten­beheersings­operatie, een noodzakelijke kwaliteitsslag of een leidinggevende die de handdoek in de ring gooit. En het komt bijna altijd ongelegen. Interim management hoeft niet alleen dat noodverband te zijn, maar kan ook een kans bieden: nieuwe bezems vegen tenslotte het schoonst. Ideatect werkt vanuit de gedachte dat goed interim management een effectief instrument is bij veranderingsprocessen en overbruggingssituaties.

Ideatect beschikt over een actueel en fijnmazig netwerk aan vakbekwame interim managers die een aantoonbaar trackrecord hebben en snappen dat zelfs een kleine verandering een grote invloed kan hebben op de organisatie – ook al is deze soms nog zo gewenst. Of u nu op zoek bent naar ‘turn-around’ managers of managers die zorgen voor continuïteit, wij introduceren binnen een dag maar uiterlijk binnen drie dagen minimaal twee gekwalificeerde managers.

De bij Ideatect aangesloten interim managers zijn zelfstandig ondernemers. Dit betekent dat zij hun eigen tarief vaststellen en Ideatect ook hierin een bemiddelende rol speelt. Parameters die de tarieven beïnvloeden zijn onder andere de ervaring van de manager, maar ook de inhoud, duur en zwaarte van de opdracht. Samen met u en de interim man of vrouw stelt Ideatect een concrete projectbeschrijving met meetbare doelstelling(en) en evaluatiemomenten op.